Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми Слобода на медиуми

Репортери без граници: Културата на неказнивост продолжува во Македонија


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинари на Макед...


Делегацијата на Европската Унија и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници го обј...


По повод 75-годишнината од формирањето на Здружението на новинарите на Македонија, денеска беа до...


Во насока на унапредување и зајакнување на професионалните стандарди на новинарите, Здружението н...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), Здружението на новинари на Македо...


Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Здружението на новинарите (ЗНМ), Самостојниот...


Драматичен пораст на напади и закани кон новинарите оваа година. Четиринаесет, за разлика од лани...


Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Здружението на новинарите на Мак...


Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работ...