Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Гир: ЕК очекува почеток на преговорите со Северна Македонија до крајот на г...


Најмногу осум независни советници влегуваат во општинските Совети на истокот од државата. Тоа се ...


Огромни одрони од надвиснати карпи секојдневно се голема опасност за минувачите на патниот правец...


„Социјалдемократите ја платија цената на своето владеење. Нивниот дебакл се однесува на кат...


До Државната изборна комисија (ДИК) досега се поднесени вкупно 13 приговори за постапката за глас...


Земјотрес со интензитет од три до четири степени според Европската макросеизмичка скала изутринат...


„Извештаите на ЕК за напредокот на Македонија се реални, во делот на судство има голем напр...


Скринингот на учениците за Ковид-19 од денеска во девет средни училишта во Скопје. Ќе се тестираа...


Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска во Клубот на пратеници ќе ја одржи...


Пред вториот круг на локалните избори што треба да се одржат на 31 октомври, претседателот на СДС...