Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Министрите за одбрана на НАТО ги усвоија целите на способности за Македониј...


Државниот завод за ревизија бара од Државната изборна комисија да ја запре исплатата на буџетскит...


Поголем интерес за трета отколку за прва доза вакцина во Штип. Во последниве три дена повозраснит...


Нашиот најнов добитник се состана со судбината во скопската населба Козле, попладнето на 21 октом...


Кардиоваскуларните заболувања и понатаму се на врвот како главни предизвикувачи на смртни последи...


Ванчо Ѓорѓиев поднесе оставка од комисијата со Бугарија.

„Раководејќи се од професи...


Европскиот извештај за напредокот на земјава не влијае врз одлуките на Европскиот Совет, а тој е ...


Продолжува скринингот за Ковид-19 во основните и средните училишта, а досега не е откриен ниту ед...


Бугарија нема право да се меша во македонскиот јазик бидејќи Блаже Конески ги земал дијалектите о...


Министрите за одбрана на 30-те земји – членки на Алијансата за време на дводневните состано...