Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Димитриевски: Поддршка за младите, развој на спортот во Куманово


Кандидатотот за градоначалник на Центар од СДСМ и коалицијата, Горан Герасимовски, го претстави с...


Кандидатот за градоначалник на општина центар од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Наташа Котлар, најави по...


Општината под Шара- Тетово ќе биде една од главните арени каде ќе се бие политичка битка во втори...


Предлог законот за градење повторно на маса за дискусија пред стручната фела. Претседателката на ...


Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во...


74 % од позитивните на Ковид 19 и 76% од хоспитализираните од почетокот на август до сега,  ...


Новиот лек Молнупиравир против ковид, кој ќе го набавува и нашето министерството за здравство дав...


Навреди, напади, вербални малтретирања, загрозување на интегритетот и безбедноста на новинарите в...


Во време на ковид-19, ги натеравме жените да плаќаат на приватно, поради немање термин за преглед...