Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Најдовски: Создаваме нова иднина


Копретседателот на бугарскиот дел на заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за истори...


Претседателот Стево Пендаровски денеска во Небрегово ja посети Спомен-куќата на Блаже Конески и с...


Кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО-ДПМНЕ Тони Коњановски порача дека и во следниот кру...


Достапен јавен превоз по мерка на битолчани е еден од главните приоритети и во таа смисла освен в...


Бесплатен автобуски превоз за студентите и пензионерите вети независниот кандидат за градоначални...


Кандидатотот за градоначалник на Центар од СДСМ и коалицијата, Горан Герасимовски, го претстави с...


Кандидатот за градоначалник на општина центар од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Наташа Котлар, најави по...


Општината под Шара- Тетово ќе биде една од главните арени каде ќе се бие политичка битка во втори...


Предлог законот за градење повторно на маса за дискусија пред стручната фела. Претседателката на ...