Филмови

Исклучени

Амбициозниот новинар Нина Данам го интервјуира момчето Кајл. Кајл работи за Харви во „куќа" со други стриптизери. ФБИ го бара разговорот за да ја дознае адресата ...

Зимски лудории

Во мало место, децата за време на зимскиот распуст организираат натпревар во мавање со снежни топки. Лука и Софија стануваат лидери на два тима. Софија сака да се ...

Аутсајдери

Андрија живее во мало село. Работи во кафебар и игра мал фудбал. Вљубен е во Дуда и неговиот свет се руши кога момчето Вичаи од истото место доаѓа да му се одмазди за ...

Големата новогодишна ноќ

Хозе учествува на снимање на новогодишна шоу програма и тоа среде август. Со група на статисти ќе помине една недела затворен во студио, каде препотен ќе глуми дека ...

Зип Зап и островот на капетанот

За Божик, немирните близнаци смислуваат нови лудории. По казна, одат со родителите на патување на острово. По пат ги зафаќа бура и не успеваат д дојдат до ...

Палми на снегот

По смртта на нејзиниот татко, една млада Шпанка открива делумно напишано писмо. Додека ги бара одговорите, таа тргнува на патување што ја враќа во Африка, каде што ...

Мара и богот на огнот

Мара е 15 годишна девојка која дознава дека треба да го спаси светот, бидејќи богот Локи се заканува да се ослободи од оковите што го држат заробен.

Вулкан

Во подножјето на вулканот Исканул во Гватемала, 17 годишната Марија се соочува со договорен брак од страна на нејзините родители. Идниот избраник мора да работи во ...

Приказна на големиот град

Младиот писател Фентон Дилејн се враќа во Њујорк без предупредување во потрага по неговата изгубена љубов, Џеси. Но, таа е свршена и е пред свадбата. Фентон ја ...

7от спрат

Бракот на аргентинскиот адвокат Себастијан и Шпанецот Делија се распаѓа по неговата афера надвор од градот. Како што секој ден, Секој ден, Себастијан излегува ...