Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

„Пресек“


Сите политички и актуелни настани кои го одбележаа изминатиот период на едно место, но и од еден поинаков агол поблизок до граѓаните. Ја доловуваме сликата на она кое вие сакате да го чуете и споделите, но со една блага и похумиристична нота со цел барем последните денови од мрачната 2020 година да ги направиме малце поинтересни.