Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Карцином на бели дробови


Гостин: д-р Дејан Трпевски и Илија Жежов-дипл. физиотерапевт


Гостин: д-рМаргарита Ристовска спец.по медицина на труд


Гостин: д-р Катерина Дамевска, спец. по семејна медицина


Гостин: проф- д-р Бистра Ангеловска, претседател на Фармацевтска комора


Гостин: проф.д-р Арбен Таравари спец. невролог

Гостин: д-р Ксенија Богоева Костовска, сци. ендокринолог


Гостин:  д-р Зоран Јовановски-спец. гинеколог акушер.


Гостин: проф. д-р Андон Чибишев-интернист, клинички токсиколог