Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ќе не заштитат ли вакцините од новите соеви на коронавирусот?


Гостин: д-р на науки Силвана Филипова- дипл. логопед


Интервју со Радмила Шеќеринска, министерка за одбрана. Дебата на политичките аналитичари - Исмет ...


Гостин: д-р Владимир Ристовски-сци. кардиолог


Речиси 4,3 милијарди евра, историски највисоки буџетски трошења. Економијата ќе заздравува, расто...