Зошто сме дефинирани како хибриден режим во извештајот на „Економист“?
Foto

Зошто сме дефинирани како хибриден режим во извештајот на „Економист“?

Гости: Вицепремиерот за борба против корупција и криминал Љупчо Николовски и универзитетскиот професор Борче Давитковски

0 Коментари

Остави коментари