Заев или Мицкоски Ахмети или Села? Стара или нова Влада по изборите?
Foto

Заев или Мицкоски Ахмети или Села? Стара или нова Влада по изборите?

Нов извештај на ЕУ. Стари чекалници на Западен Балкан. Од Скопје и Тетово ќе зависи идното парламентарно мнозинство. Паѓа довербата кон СДСМ, но ДУИ со растечки рејтинг. ВМРО-ДПМНЕ со победи, Алтернатива со губење на довербата. Дали, како и со кого ново парламентарно мнозинство? По 35 години актерство конечно признание на „Војдан Чернодрински“.

0 Коментари

Остави коментари