Пописот низ светски, европски и македонски стандарди
Foto

Пописот низ светски, европски и македонски стандарди

Пописот низ светски, европски и македонски стандарди. Зошто пребројувањето на населението од статистика стана политика? Што порачува евростат а не стигнува до ушите на македонските политичари? Дали политичкото разногласие дома е магнет за провокации од соседите? Светските примери не ја бројат дијаспората. Кој прави поголема штета за македонскиот евроинтегративен пат - ветото од членките на ЕУ или кредибилитетот на операцијата пребројување ? Македонија пред нови предизвици. Ќе ја оправда ли довербата?

0 Коментари

Остави коментари