Куќа се урива oд поплави за време на интервју со градоначалник на Пепинстер, Белгија
Foto

Куќа се урива oд поплави за време на интервју со градоначалник на Пепинстер, Белгија

Белгиската телевизија ВТММ објави инсерти од куќа што се урива за време на интервју во живо со градоначалникот на градот Пепинстер, силно погоден од поплавите во Белгија.

Додека градоначаланикот одговара на прашањата, новинарката забележува дека куќата зад него почнува да попушта под притисокот на водата. Жителите набрзо успеваат да се спасат, нема жртви.

0 Коментари

Остави коментари