Колку пораките на Бајден влијаат во расплетот на македонско-бугарскиот спор?
Foto

Колку пораките на Бајден влијаат во расплетот на македонско-бугарскиот спор?

Интервју со Радмила Шеќеринска, министерка за одбрана. Дебата на политичките аналитичари - Исмет Рамадани и Андреа Стојковски.

Македонија за првпат како НАТО членка на маса на Самит. Но, колку тоа ќе помогне во спорот со Бугарија. Какви се сега шансите по средбата Заев - Макрон? Колку пораките на Бајден влијаат во расплетот на македонско-бугарскиот спор?

0 Коментари

Остави коментари