Ќе не заштитат ли вакцините од новите соеви на коронавирусот?
Foto

Ќе не заштитат ли вакцините од новите соеви на коронавирусот?

Од денеска се укинува полицискиот час, пред нас е летото и годишните одмори. Како да ги поминеме опуштено, но и безбедно. Пандемијата е стивна, но не е исчезната. Ќе не заштитат ли вакцините од новите соеви на коронавирусот?

Гости во студиото беа: д-р Илчо Ефковски специјалист по трудова медицина и безбедност при работа, д-р. Арбен Зибери, пратеник и претседател на Комисијата за здравство во Собранието и д-р. Драган Кочински, епидемиолог, Институт за јавно здравје.

0 Коментари

Остави коментари