Како состојбата поврзана со бугарската блокада ќе се одрази врз македонската политика?
Foto

Како состојбата поврзана со бугарската блокада ќе се одрази врз македонската политика?

Како состојбата поврзана со бугарската блокада ќе се одрази врз македонската политика?

Премиерот Заев не верува во решение ниту во есен, најавува можна деблокада од Софија дури во декември.

Што прави опозицијата? Дали го користи бугарскиот проблем за уривање на владата или се обидува да најде решение?

Како влијаат притворите на Сашо Мијалков и Орце Камчев врз политичките процеси?

Дебатиравме со двајца добри познавачи на состојбите, но и на политичкото подземје, адвокатот Јовица Страшевски и професорот Тони Науновски.

0 Коментари

Остави коментари