Имаат ли сила иницијаторите да го сменат Христијан Мицкоски?
Foto

Имаат ли сила иницијаторите да го сменат Христијан Мицкоски?

Што се случува во опозициската ВМРО-ДПМНЕ? Иницијативи за нов конгрес за смена на Мицкоски. Кој стои позади, незадоволни членови или други интереси? Имаат ли сила иницијаторите да го сменат Христијан Мицкоски, кој е најсериозен кандидат за неговото место? ВМРО-ДПМНЕ во последните години ниже изборни порази, дали се уште е во сенка на политиката на Груевски или проблемот е во лидерството?

Дебатираме со добри познавачи на состојбите во опозицијата, Тони Науновски и Љупчо Златев.

0 Коментари

Остави коментари