Иднината на Македонија станува неизвесна, што понатаму?
Foto

Иднината на Македонија станува неизвесна, што понатаму?

Пјер Мирел екс директор за проширување на Европската Комисија, Флорент Марсиак од Австро - францускиот центар за приближување во Европа и Драган Тилев државен советник во Секретаријатот за европски прашања, гости во новото издание на ЕВРОПАТ. 

0 Коментари

Остави коментари