Дојава за поставена бомба пред МНТ, полицијата е распоредена околу објектот
Foto

Дојава за поставена бомба пред МНТ, полицијата е распоредена околу објектот

Вечерва полицијата ги блокира сите приоди кон зградата на Македонскиот народен театар поради пријава за поставен експлозив во театарот.

Полицијаци се распоредени околу објектот, а засега нема информации дали пријавата е лажна.

 

0 Коментари

Остави коментари