Делегација на Собранието ќе им одаде чест на поранешните претседатели Трајковски и Глигоров
Foto

Делегација на Собранието ќе им одаде чест на поранешните претседатели Трајковски и Глигоров

Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во чиј состав се пратениците Илија Николовски и Бети Стаменкоска-Трајкоска, по повод одбележувањето на Денот на Армијата ќе положат цвеќиња на вечните домови на поранешните претседатели Борис Трајковски и Киро Глиговор, генералот Махаило Апостолски.

 

Цвеќе ќе биде положено и на партизанските гробишта на градските гробишта Бутел.

0 Коментари

Остави коментари