Дебата помеѓу кандидатите за градоначалници на Куманово
Foto

Дебата помеѓу кандидатите за градоначалници на Куманово

Дебата помеѓу кандидатите за градоначалници на Куманово, Максим Димитриевски - независен кандидат и Оливер Илиевски - кандидат на СДСМ.

Битка за Куманово на поранешните сопартијци - како ќе завршат обвинувањата за притисоци, за нелојалност, за одметништво? Кој ќе ја добие довербата, кому останатите кандидати кои не влегоа во финалето ќе му ги дадат гласовите за конечна победа?

0 Коментари

Остави коментари