Чешкиот амбасадор Томан во посета на Парламентот
Foto

Чешкиот амбасадор Томан во посета на Парламентот

Амбасадорот на Чешката Република во земјава Мирослав Томан денеска ќе го посети Собранието на Република Северна Македонија.

Како што информират од собраниската прес-служба, амбасадорот Томан ќе се сретне со претседателот на Пратеничката група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, Ненад Коциќ.

0 Коментари

Остави коментари