24 Анализа - Како се случи пресврт во случајот со бегството на Мијалков?
Foto

24 Анализа - Како се случи пресврт во случајот со бегството на Мијалков?

Гости во 24 анализа беа Маргарита Цаца Николовска, поранешен судија во Европскиот суд за човекови права и Љубомир Ѓурчевски поранешен функционер во МВР.

0 Коментари

Остави коментари