Емисии

27.10.2017 - 14:17
Гостин: Татјана Димовска Атанасова - Просветно дело
27.10.2017 - 14:16
Гости: Дрита Ислами - атлетичарка Силвија Митевска - Претседател на невладината организација ТАКТ Александра Дичевска - Агенција за млади и спорт
27.10.2017 - 14:15
Гости: Д-р Билјана Костовска - Офталмохирург
27.10.2017 - 00:24
Тесна битка за градоначалничката функција во Штип...Бочварски или Захариев, кој ќе ја води општината во следните четири години? Како приближува крајот на кампањата така се заострува реториката..Кандидатите со меѓусебни обвинувања и контраобвинувања... Двојно поевтини комуналии за изградба на куќи за млади брачни парови, бенефиции за пензионери , проекти за младите – какви ветувања се испорачани за Штип?  Телевизија 24 упати покана за дебата,  до кандидатите за градоначaлник  - Благој Бочварски од СДСМ и Илчо Захариев од ВМРО-ДПМНЕ.
26.10.2017 - 19:30
Слободна тема
26.10.2017 - 18:38
Тема: Обвинителството отвора истрага за насилството врз студентите
26.10.2017 - 17:38
Тема: Иванов: ЕУ да предложи датум за почеток на преговорите за членство
26.10.2017 - 17:22
Гостин: Ленче Китанова - писател и наставник по македонски јазик Тема: „За една вистина“ - роман за мобинг на професор
26.10.2017 - 17:18
Тема: Како до високо естетска насмевка? Гостин: д-р Ана Кртолица Георгиев, доктор до дентална медицина
26.10.2017 - 15:55
Тема: Органодарителство Гости: Душко Георгиев - претседател на здружението „Нефрон“ Арсов Гоце - трансплантиран пациент
26.10.2017 - 13:36
Гости: Никола Стојановски, Димитар Наумовски и Александар Котевски
26.10.2017 - 13:27
Гостин: Суаред Алишан - НВО „Детски свет - нов почеток“