Емисии

02.11.2017 - 03:38
Тема: Заев: Двајца членови на владата се по истрага за корупција
01.11.2017 - 20:01
Тема: Приведен поранешниот градоначалник на Ѓорче Петров, Сокол Митревски
01.11.2017 - 19:48
Тема: Влијанието на надворешните фактори врз неплодноста Гостин: д-р Татјана Гуржанова - спец гинеколог акушер и ИНФ специјалист
01.11.2017 - 15:58
Гости: Горан Наумовски и Иле Спасев
01.11.2017 - 15:57
Гостин: Ивица Алексовски - Претседател на Македонската федерација за бразилска Џиу Џица
01.11.2017 - 15:55
Гостин: Проф. Др. Васил Илиев - специјалист гинеколог акушер и субспецијалист по урогинекологија
01.11.2017 - 05:22
Се ситни парламетарната опозиција... По дебаклот на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори се почести се најавите за окрупнување на парламентарното мнозинство... Пратеникот Чедо Саздовски уште пред изборите најави дека ќе настапува како независен пратеник... Разделбата на Зијадин Села и Весел Мемеди пак најави промени и во албанскиот блок... Во 24 анализа гостуваат пратениците Саздовски и Весел Мемеди.
31.10.2017 - 22:19
Македонија доби нова локална самоуправа, некои општини со големи долгови и замрзнати сметки, но со амбициозни ветувања и мегаломански проекти. Дали ревизиите ќе ја утврдат големината на јавниот, но и скриен долг. Каква е иднината на проектот „Скопје 2014“? Што оставија градоначаниците што заминуваат по два или три мандати? Како ќе изгледа Скопје, без Панорамското тркало.
31.10.2017 - 19:18
Тема: Пратениците се враќаат во Собрание, ќе има ли кворум?
31.10.2017 - 17:08
Тема: За банките, стечајот единствена опција за „Фени“, синдикалците не се откажуваат
31.10.2017 - 17:06
Тема: Минимално инвазивна хирургија во гинекологијата Гости: д-р Зоран Јовановски, спец. гинеколог акушер
31.10.2017 - 15:04
Гости: Бојан Ивановски и Дина Јашари