Емисии

02.11.2017 - 20:20
Тема: Инспекциите на терен утврдуваат кој и како загадува?
02.11.2017 - 20:18
Тема: Тема: Судењето за „Диво насеље“ кое чинеше 1.300.000 евра заврши со доживотен затвор за 7 обвинети и 4 ослободени
02.11.2017 - 20:04
Тема: Судењето за „Диво насеље“ кое чинеше 1.300.000 евра заврши со доживотен затвор за 7 обвинети и 4 ослободени
02.11.2017 - 20:00
Тема: Спортски нутриционизам Гостин: Марина Релушковска - дипломиран нутриционист - Виталија
02.11.2017 - 15:58
Гости: Антонио Ристески, Марија Докузова и Христина Стојанова
02.11.2017 - 15:57
Гостинка: Емилија Мишева - Ставрова
02.11.2017 - 15:56
Гостинка: Јована Огненовска Бакаловска - Клинички психолог
02.11.2017 - 04:00
Каков буџет скрои новата Влада? Во Министерството за финансии финишираат пресметките. Буџетот наскоро пред пратениците. Потребна ли е промена на даночната политика? Владата најавува заголемување на персоналниот данок, се бара моделот. Данокот на додадена вредност, останува ист. Поранешните министри за финансии, Џевдет Хајредини, Никола Поповски и Трајко Славевски, на дебата со актуелниот министер, Драган Тевдовски.
02.11.2017 - 03:38
Тема: Заев: Двајца членови на владата се по истрага за корупција
01.11.2017 - 20:01
Тема: Приведен поранешниот градоначалник на Ѓорче Петров, Сокол Митревски
01.11.2017 - 19:48
Тема: Влијанието на надворешните фактори врз неплодноста Гостин: д-р Татјана Гуржанова - спец гинеколог акушер и ИНФ специјалист
01.11.2017 - 15:58
Гости: Горан Наумовски и Иле Спасев