Емисии

13.02.2018 - 14:52
Тема 1: Европарламентот одобри укинување на зимското и летното сметање на времето Тема 2: Градоначалникот на Солун Бутарис: Треба да се размисли за промена на името на солунскиот аеродром „Македонија“ Тема 3: Дали се почитува секуларноста во Македонија?
13.02.2018 - 13:48
Тема 1: Европарламентот одобри укинување на зимското и летното сметање на времето Тема 2: Градоначалникот на Солун Бутарис: Треба да се размисли за промена на името на солунскиот аеродром „Македонија“
13.02.2018 - 12:46
Гостинка: Др. Олгица Николовска - Педијатар „Рес хумана“
13.02.2018 - 12:42
Гостин: Ален Хаџиќ
13.02.2018 - 01:56
Државниот пензиски фонд гази на тенок мраз – годишно му недоставуваат по 400 милиони евра за редовна исплата на пензии... Mожни ли се радикални промени без популизам – дали има решение за хронично болниот ПИОМ? - зголемување на придонесите и на староснта граница за пензионирање – дали се потребни нови политики и од каде да почнат итните реформи... Во Тренд анализа гости се Благица Петрески, институт за економски истражувања и политики, универзитетскиот професор Трајко Славески и Миле Бошков, организација на работодавачи.
12.02.2018 - 19:51
Дали сте за танц? Вечерва танцуваме со Сања Долежал. Сакаме да знаеме се, уште од детството, за професионалните почетоци, за она што не го знаеме за нејзниот настап на Евровизија, за настапите во Македонија. „Патот до успехот“ со женскиот дел од „Нови фосили“.
12.02.2018 - 18:09
Тема: ИСИЕ: Во последните четири години бројот на средношколци е намален за 15 000 илјади
12.02.2018 - 18:07
Тема: Хируршки боди лифтинг Гостин: д-р Емилија Атанасова-спец. по пластична и реконструктивна хирургија.
12.02.2018 - 15:42
Тема 1: Дали малите, големите и средните претпријатија треба да плаќаат исти казни кон државата? Тема 2: Венко Филипче: Пациентите ќе се водат на матична амбуланта, а не на матичен лекар Тема 3: Ќе се дислоцираат трите галии и ќе се урива мостот за панорамското тркало
12.02.2018 - 15:40
Тема 1: Дали малите, големите и средните претпријатија треба да плаќаат исти казни кон државата? Тема 2: Венко Филипче: Пациентите ќе се водат на матична амбуланта, а не на матичен лекар
12.02.2018 - 15:17
Гости: Илија Филиповски - виолинист, група „Маестро“ и Влатко Гроздановски - фудбалер
12.02.2018 - 15:15
Гостинка: Лилјана Атанасова - Лили