Емисии

10.11.2017 - 21:07
Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија
10.11.2017 - 19:14
Тема: Дали со промената на името на аеродромот „Александар Велики“ во „Киро Глигоров“ би почнала „деантиквизацијата“?
10.11.2017 - 19:12
Тема: Третман на акни Гостин: д-р Маја Петановска - спец. дерматолог
10.11.2017 - 14:58
Гости: Славчо Стојановски и Влатко Илиевски
10.11.2017 - 14:51
Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија
10.11.2017 - 14:47
Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист
10.11.2017 - 02:20
Како зголемената акциза за нафта ќе влијае врз стопанството... Буџетот за следната година вечерва ќе го разгледуваат министрите во владата... Зголемување на платите за одредени сектори, повисоки пензии, повеќе пари за капитални инвестиции... Развоен или социјален буџет – што скрои владата... Во анализа 24, дебатираат Данела Арсовска - Сојуз на стопански комори, Миле Бошков – конфедерација на работодавачи и Џемаил Даути – стопанственик
09.11.2017 - 20:22
Слободна тема
09.11.2017 - 18:13
Тема: Се планира нова независна агенција за прислушување
09.11.2017 - 18:12
Тема: Придобивки од лиупосукциската исхрана Гостин: Кенан Мандра-нутриционист
09.11.2017 - 14:33
Гостинка: Марија Богоевска - Просветно дело
09.11.2017 - 14:32
Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт