Емисии

26.01.2018 - 14:20
Теми: 1- Од февруари или март за скопјани повисоки светки за вода 2- Има ли лек за болното здравство?
26.01.2018 - 13:07
26.01.2018 - 12:53
Тема: 1- Има ли лек за болното здравство?
26.01.2018 - 12:52
26.01.2018 - 12:47
Гостин: Ѓорѓи Тодоровски
26.01.2018 - 12:46
Гости: Ксенија Трајчева - Просветно дело и проф. др Елизабета Томовска Илиевска
26.01.2018 - 00:10
Случајот со смртта на родилката од Кичево која почина при породување со царски рез во приватна болница, ги стави на испит сите: Лекарите, институциите, пациентите, но отвори и многу остеливи прашања за кои е момент да се проговори. Во студиото гости се: Др. Маја Мојсова раководител на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување(КАРИЛ), др. Злате Мехмедовиќ директор на Здравствен дом Скопје под чија надлежност е и Итната медицинска помош и др. Лидија Грбевска анестезиолог на Клиниката за гинекологија и акушерство
25.01.2018 - 23:55
Тема: Прва средба на премиерско ниво меѓу Македонија и Грција - дали спорот за името се приближува кон крајот?
25.01.2018 - 17:52
Тема: Прва средба на премиерско ниво меѓу Македонија и Грција - дали спорот за името се приближува кон крајот?
25.01.2018 - 17:49
Тема: Прочистување на организмот од отрови Гостин: Марина Релушкоска-дипл. нутриционист.
25.01.2018 - 14:05
Теми: 1- Заев-Ципрас: Подготвени сме на решение за името 2- 1.340 евра е разликата меѓу највисоката и најниската плата за 2017
25.01.2018 - 14:03
Теми: 1- Заев-Ципрас: Подготвени сме на решение за името 2- 1.340 евра е разликата меѓу највисоката и најниската плата за 2017