Емисии

01.03.2018 - 12:35
Гостинка: Јануша Лазиќ
01.03.2018 - 12:34
01.03.2018 - 12:24
Гости: Билјана Еверет - Генерален секретар на македонската воздухопловна федерација и Јане Стефанов - Аероклуб Скопје
01.03.2018 - 02:42
По отстранувањето на споменикот на Ќосето, се најавува дека и други споменици ќе бидат отстранети исто како и некои фасади. Противниците на проектот Скопје 2014 ги подржуваат овие активности..Поддржувачите тврдат дека проектот Скопје 2014 е културен напредок на градот..Која е визијата за Скопје и Македонија? Дебата со градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, архитектот Вангел Божиновски и инженер Божидар Миљовски, основач на Градежниот институт во Скопје...
28.02.2018 - 18:16
Тема: Тие кои се против корупција, ја правеле со лажни налози за патни трошоци
28.02.2018 - 18:13
Тема: Перименопауза и ин витро Гoстин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер
28.02.2018 - 15:10
Тема 1: Се одржа протестниот марш за одбрана на името на државата - запалено грчкото знаме Тема 2: „Ѕверот од исток“ однесе над 20 жртви - како се справувате со снегот и ниските температури?
28.02.2018 - 13:15
Тема 1: Се одржа протестниот марш за одбрана на името на државата - запалено грчкото знаме Тема 2: „Ѕверот од исток“ однесе над 20 жртви - како се справувате со снегот и ниските температури?
28.02.2018 - 13:08
Гостин: Марко Маринковиќ - Слаткар
28.02.2018 - 12:59
Гостин: Александар Галоски - ди џеј и продуцент
28.02.2018 - 12:54
Гости: Лидија Георгиева - дизајнер, професор на Технолошко - метарулшкиот факултет во Скопје и Анета Доневска - студент
28.02.2018 - 04:12
Комбинатот без кој не може да се замисли животот во Mакедонија - РЕК Битола. Досега властите го користеа како систем за задоволување на партиските апетити, од вработувања и директорски позиции до тендери кои ги полнеа касите на партиите. Како РЕК да престане да гуши, од дувло на криминал и најголем загадувач, до економски гигант на Балканот - има ли спас? Директорот на ЕЛЕМ Васко Ковачевски, Габриела Илиевска од Поинаку, Борче Димитровски од ВМРО-ДПМНЕ, Валентин Груевски претседавач со битолскиот совет, Душко Груевски од коалицијата „За нас се работи“, во 24 Отворено директно од снежната Битола.