Емисии

26.10.2017 - 13:27
Гостин: Суаред Алишан - НВО „Детски свет - нов почеток“
26.10.2017 - 03:36
Која е улогата на религијата во македонското современо општество? Се преплетуваат ли религиските со државните прашања? Кој си зема за право да воведува тарифници во епархиите? Стана ли црквата економска институција? Вo што веруваат верниците во идеологијата или институцијата црква. Дебата со универзитетскиот професор, Зоран Матевски. Отец Ивица Тодоров и новинарот Марјан Николовски.
25.10.2017 - 21:03
Тема: Нова студентска година - стари проблеми
25.10.2017 - 21:02
Тема: Поддршка за приемот на Косово во Унеско ќе зависи и од интересите на Србија и на Македонија
25.10.2017 - 17:45
Тема: Фемицид - за три години убиени повеќе од 15 жени во Македонија. Институциите не реагираат навремено?
25.10.2017 - 17:17
Тема: Програмер најбарана професија Гости: Марија Трајковска Игор Лазаревски
25.10.2017 - 14:51
Гостин: Теа Трајковска Тема: Теа Трајковска ни го претстави нејзиниот „Пекол“
25.10.2017 - 14:49
Гости: Д-р Анкица Росоклија - доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија Д-р Боне Стеваноски - психијатар (претставник на Тенториум - Македонија) Тема: Употреба на Тенториум производи кај машката популација
25.10.2017 - 14:48
Гостин: д-р Павлина Будиќ - атлас специјалист Тема: Првиот вратен пршлен - причина за чести главоболки
24.10.2017 - 23:06
Горан Грујевски и Никола Бошкоски, Алијас Неџби Хасан и Христо Атанасов, бегалците од правдата фатени во Солун, чекаат испорачување во Македонија. Дали случаите Тврдина и Таргет ги разоткрија сите апсурди на правосудниот систем. Гости се адвокатите Валентин Зафиров и Оливер Вуксановиќ и новинарот Љубиша Станковиќ.
24.10.2017 - 23:05
Тема: Од Нова година ќе има поскапување на водата
24.10.2017 - 18:32
Тема: Нема прегласување на ниту едно избирачко место од првиит круг на локалните избори