Тесна битка за градоначалничката функција во Штип

Тесна битка за градоначалничката функција во Штип...Бочварски или Захариев, кој ќе ја води општината во следните четири години? Како приближува крајот на кампањата така се заострува реториката..Кандидатите со меѓусебни обвинувања и контраобвинувања... Двојно поевтини комуналии за изградба на куќи за млади брачни парови, бенефиции за пензионери , проекти за младите – какви ветувања се испорачани за Штип?  Телевизија 24 упати покана за дебата,  до кандидатите за градоначaлник  - Благој Бочварски од СДСМ и Илчо Захариев од ВМРО-ДПМНЕ.

See video

Емисии

14.12.2017 - 19:00
Тема: Текстилните работници не им веруваат на институциите - се плашат дека ако пријават неправилност ќе останат без работа
14.12.2017 - 16:27
Тема: Придобивки од семињата во секојдневната исхрана Гостин: Марина Релушкоска - дипл. нутриционист од компанијата Виталиа
14.12.2017 - 15:09
14.12.2017 - 15:08