24.10.2014 - 19:26
Скопска апелација ја одржа расправата по жалбите за случајот Ликвидација меѓу кои и онаа на новинарот Томислав Кежаровски. Тој според првостепената...
24.10.2014 - 16:04
Новинарите се собраа пред судот со цел да испратат порака дека будно го следат случајот со колегата Томислав Кежаровски. Велат судскиот процес е...
24.10.2014 - 08:24
Скопска апелација денеска ќе ја почне расправата по жалбите за случајот „Ликвидација“ меѓу кои и на новинарот Томислав Кежаровски откако неговата...
23.10.2014 - 15:45
Скопска апелација утре ќе ја почне расправата по жалбите за случајот „Ликвидација“ помеѓу кои и на новинарот Томислав Кежаровски откако неговата...
22.10.2014 - 16:13
Македонските граѓани не се подготвени да покренат постапка пред домашните судови во случаите кога се жртви на говор на омраза оценуваат од Европскиот...
22.10.2014 - 16:11
Со директни прашања до вицепремиерот Бесими почна јавната дискусија за Извештајот на Европската комисија, во делот за слободата на медиумите, една од...
16.10.2014 - 19:13
Нетранспарентното владино рекламирање ја доведува во прашање слободата на медиумите, оценува генералниот секретар на Организацијата за медиуми на...
15.10.2014 - 16:48
Репортери без граници бараат итно ослободување на новинарот Томислав Кежаровски. Очите на организацијата се свртени кон скопска Апелација каде на 24...