Очи в очи 25-07-2013

Емисии

28.07.2017 - 18:08
Тема: Стружани не веруваат никому повеќе. На помош го бараат премирот Заев
28.07.2017 - 17:24
Тема: Антибиотска резистентност Гостин: м-р фарм. Бистра Ангеловска-претседател на Фармацевтска комора на Република Македонија
28.07.2017 - 15:38
Гостин: Сендрик Андриот - пијанист
28.07.2017 - 15:36
Гостин: Татјана Димовска Атанасова - Просветно дело