Очи в очи - 10 11 2017

Тема: Дали со промената на името на аеродромот „Александар Велики“ во „Киро Глигоров“ би почнала „деантиквизацијата“?

See video

Емисии

16.01.2018 - 01:58
Еврообврзица, меч со две острици… Владата на СДСМ зеде заем од половина милијарда евра… Ќе се отплаќаат стари долгови, но ќе трошат и пари за платите за буџетарите – каде водат новите економски политики? Јавниот долг изнесува 4,9 милијарди евра... За што се трошеа кредитите што ќе ги враќаат граѓаните... Поранешнитe министри за финансии и потписници на еврообврзница, Никола Поповски и Кирил Миноски и економистот Павле Гацов, здружение на даночни советници, гости во 24 Тренд анализа.
15.01.2018 - 20:12
Ја продолжуваме приказната со Зафир Хаџиманов. Каде настанале неговите легендарни песни? За искуствата со филмовите. За кариерата на Сенка. И за една болка. Патот до успехот со Зафир Хаџиманов втор дел.
15.01.2018 - 19:29
Тема: Ратификуван Договорот меѓу Македонија и Бугарија - Што ќе ни донесе овој документ?
15.01.2018 - 19:28
Тема: Нега на новороденче после раѓање Гостин: проф. д-р Елизабета Зисовска - спец. педијатар неонатолог