Очи в очи - 03 11 2017

Тема: СЈО влезе во Град Скопје - детално ќе се чешлаат документите за проектот „Скопје 2014“

See video

Емисии

16.03.2018 - 14:29
Тема 1: Дали претседателот Иванов ќе го потпише Законот за јазиците? Тема 2: Избор на тема од цела недела
16.03.2018 - 11:20
Гостин: Сашо Поповски - музичар
16.03.2018 - 11:11
Гостинка: Марина Трајковска - писателка
16.03.2018 - 11:04
Гостин: Др. Златко Арнаудовски - офталмохирург, Систина офталмологија