Мој термин - Очи в очи - 09.11.2017

Тема: Се планира нова независна агенција за прислушување

See video

Емисии

14.02.2018 - 11:23
Гости: Тања Б Бојковска - пејачка и Александар Кипровски - гитарист
14.02.2018 - 11:13
Гости: Ефтим Трајчов Ѓаурски - актер и Милорад Ангелов - актер
14.02.2018 - 10:47
14.02.2018 - 10:12
Гостин: Ален Хаџиќ