Мој термин - Очи в очи - 09.11.2017

Тема: Се планира нова независна агенција за прислушување

See video

Емисии

20.11.2017 - 14:25
Гостин: Димитар Ѓорѓиев
20.11.2017 - 14:13
Гости: Анета Смолич - анестетичар и Снежана Блажевска - инструментарка
19.11.2017 - 21:57
Разговараме со политикологот и познавач на случувањата во регионот, Огњан Минчев... Кои се плановите на Европската Унија за Балканот?...
18.11.2017 - 02:28
Три недели откако завршија локалните избори, сеуште не се пополнија испразнетите места на Илинденска бр. 2 и тоа во влада која функциуонира пет месеци, а беше формирана по случувањата на Крвавиот четврток, кои ги зближија владеачките коалициски партнери, но на локалните избори, секој со своја реторика, која се прелева на неможноста да се пополнат испразнетите министерски места. Гости се колумнистите Тодор Перндаров и Агум Јонуз и Сафет Бишевац, поранешен пратеник