Мој термин - 20.10.2017

Тема: Заев доби поддршка лично од Тачи, се разговара за влез на ДПА во Влада

See video

Емисии

14.03.2018 - 13:16
Теми: 1- Нови кредитни за пополнување на старите „дупки“ во општините 2-Законот за јазици пред финалето
14.03.2018 - 12:06
Теми: 1- Нови кредити за пополнување на старите „дупки“ во општините 2-Законот за јазици пред финале
14.03.2018 - 11:05
Гостин: проф. д-р Силвана Јованова - кардиолог, Универзитетска клиника за кардиологија
14.03.2018 - 10:57
Гости: Јовче Пандев - музичар и Зоран Трендов - гитарист