Мој термин - 20.10.2017

Тема: Заев доби поддршка лично од Тачи, се разговара за влез на ДПА во Влада

See video

Емисии

15.03.2018 - 11:18
Гостинка: Антонија Шишак - Директор на Единицата за спроведување на проектот
15.03.2018 - 01:46
Тензична атмосфера во Собранието при донесувањето на законот за јазици. Тензијата во собраниската сала ескалираше кога Џафери не даде процедурална на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и тргна да ја отвори точката за јазиците, екс лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се качи до првиот парламентарец, а инцидентот за влакно не стана фзиички. На оваа тема дебатираат универзитетскиот професор Никола Дујовски, новинарот Назим Рашиди и аналитичарот Тодор Пендаров
14.03.2018 - 19:12
Тема: Жестока атмосфера за законот за јазици, протест пред Собранието против законот за јазици и името.
14.03.2018 - 14:05
Тема: Ендометриоза Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист