Мој термин - 10 11 2017

Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија

See video

Емисии

13.03.2018 - 00:48
Некој задоволен, друг разочаран. На хартија идеални мерки за поддршка на фирмите, дали се достапни за сите? Дали на цедило ќе остане текстилната индустрија, со повеќе од 35 илјади вработени? Од „локомотива“ на економскиот раст, сега во пад. Што се случува во градежништвото? На адреса на премиерот Заев-писмо од дел од бизнисмените. Што му порачаа? Јован Деспотовски-директор на Фонд за иновации, Марјана Перковска-кластер за текстил и Ивица Јакимовски-Сојуз на стопански комори.
12.03.2018 - 19:44
Oстануваме на тема распадот на Југославија... Дали она во што сме верувале, е неточно... За Словенија каква ја замислувал, дали ја остварил... За македонската болка... Првиот претседател на Словенија од 1991 до 2002 година, Милан Кучан во вториот дел од Патот до успехот.
12.03.2018 - 17:32
Тема: Протест на новинарите: Насилството, заканите и притисоците мора да запрат
12.03.2018 - 17:13
Тема: Третман на катаракта Гостин: асс.д-р Христијан Дума-спец. офталмолог