Мој термин - 10 11 2017

Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија

See video

Емисии

13.11.2017 - 15:02
Гостин: Живко Динев - пејач
13.11.2017 - 14:54
Гостин: Др. Елена Амбаркова Виларова - трансфузиолог
13.11.2017 - 01:31
Каква реформа на безбедносните служби и треба на Македонија, ќе успее ли државата да создаде независен законски систем за следење на комуникациите? Ќе се оттргне ли полицијата од партиските влијанија и дали ќе стане вистински сервис за граѓаните? Гости: Горан Митевски, поранешен директор на УБК, Љубомир Ѓурчевски, поранешен началник на МВР, Восилсав Зафировски, поранешен шеф на внатрешната контрола во МВР.
13.11.2017 - 01:30
Христијан Мицковски: Дел од вината за изборниот резултат лежи во партијата и за тоа некој ќе понесе одговорност