Мој термин - 10 11 2017

Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија

See video

Емисии

20.11.2017 - 17:46
Тема: Груевски, Јанакиески и Рангелова не се чувствуваат виновни за „Шлаканиците во Центар“. Партиски функционер призна вина
20.11.2017 - 16:18
Тема: Стрес и контрола на стресот. Гостин: д-р Маријана Кацарска -доктор по општа медицина
20.11.2017 - 14:26
Гостинка: Дани Димитровска
20.11.2017 - 14:25
Гостин: Димитар Ѓорѓиев