Мој термин - 09.11.2017

Слободна тема

See video

Емисии

15.01.2018 - 19:29
Тема: Ратификуван Договорот меѓу Македонија и Бугарија - Што ќе ни донесе овој документ?
15.01.2018 - 19:28
Тема: Нега на новороденче после раѓање Гостин: проф. д-р Елизабета Зисовска - спец. педијатар неонатолог
15.01.2018 - 15:22
Тема 1: Македонија во НАТО - Да или не? Тема 2: Пратениците го поддржаа договорот со Бугарија, опозицијата ја бојкотираше седницата
15.01.2018 - 15:01
Гостин: Др. Илија Дојчиновски - психолог, психотерапет - Клиника „Жан Митрев“