Мој термин - 09.11.2017

Слободна тема

See video

Емисии

15.11.2017 - 13:39
Гостин: Илина Ведран - тренер за личен развој
15.11.2017 - 13:36
Гости: д-р Соња Здравкова Џепароска и Виолета Карајанова - балерина
15.11.2017 - 02:41
Дали обвинувањата за малверзации при снимањето на серијалот „Македонија“ ја отвараат пандорината кутија на перењето пари во македонската кинематографија? Какви филмови и серии снимаме, на кого граѓаните даваат пари и што на крајот добиваат од тоа? Дебата со Горјан Тозија, Директорот на Агенцијата за филм, Роберт Насков, претседател на Друштвото на филмски работници на Македонија и Ана Василева, новинар.
14.11.2017 - 17:06
Тема: Пратениците не се откажуваат - со парите за патни трошоци и следната година ќе ги нервираат граѓаните.