18.01.2018 - 17:28
Одложен е стечајот за Медиа принт македонија за кој денеска во Основниот суд скопје 2 се одржа подготвително судско рочиште. Ма рочиштето не беше...
18.01.2018 - 17:23
Со полициска придружба пратеникот Љупчо Димовски беше донесен на распит во обвинителството за организиран криминал. Повеќе од еден час одговарал на...
18.01.2018 - 17:19
Забелешките на претседателот Иванов во однос на Законот за употреба на јазиците, на кој не го стави својот потпис, се во рацете на собранискиот...
18.01.2018 - 17:14
Три дена по македонското собрание Договорот за добрососедство и соработка меѓу  Македонија и Бугарија, едногласно  ратификуван и во...
18.01.2018 - 17:13
Нова, Северна, Вардарска , Горна или (Скопје) во заграда на латиница со македонска транскрипција, ова според неофицјалните информации на порталот МКД...
18.01.2018 - 17:07
Од држава на раб на нестабилност, Македонија стана држава на можности – им порача на пратениците генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг....
18.01.2018 - 15:32
Претставниците на ДУИ, СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ како коструктивна и содржајна ја оценија средбата со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг. Тој им...
18.01.2018 - 15:11
Непознати сторители испишале кукасти крстови на споменикот на „Крал Марко“ во центарот на Прилеп. Од прилепската локална самоуправа информираат дека...