20.03.2018 - 17:11
  Да се повлече законот за употреба на јазиците, бидејќи се уште нема потпис од страна на претседателот на државата, апелира претседателот на...
20.03.2018 - 17:10
Два нацрт спогодби за името. Едната од Скопје отпатува за Атина, другата пред неколку дена стигнала во земјата. Детали што содржат нема, но разлики...
20.03.2018 - 17:10
Евентуалниот влез на Македонија во НАТО ќе ја чини земјата скапо и ќе се одрази негативно по нејзината  безбедност но и односите со Русија. Ова...
20.03.2018 - 14:43
Новинарката од Нова ТВ, Менче Атанасова Точи е добитник на првата награда „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија за 2017 за серијалот...
20.03.2018 - 14:08
Русија ја предупреди Македонија дека нејзиното приклучување во НАТО ќе има негативни последици за земјата, за регионалната безбедност и за...
20.03.2018 - 13:54
„Бохемија Автомобили Роус“ учествувал на тендерот за набавка на возила за потребите на МВР во 2008 година по барање на тогашниот директор на Порше...
20.03.2018 - 13:46
Придобивките од користењето на пробиотици уште од денот на раѓање, и научно, преку специјална студија спроведена на Универзитетот за медицина во...
20.03.2018 - 13:40
Експерти од Светската здравствена организација од денеска во мониторинг на родилиштата. Министерот за здравство Венко Филипче вели дека откако ќе се...