27.08.2012 - 08:21
Министерот за надворешни работи Никола Попоски денеска ќе ја посети Канцеларијата на мрежата на заедниците на локалната самоуправа во ЈИЕ - НАЛАС....
26.08.2012 - 20:09
Пожар избувна кај селата Елевци и Аме, Дебарско, соопшти Дирекцијата за заштита и спасување. На терен се 15 лица од противпожарната единица, шумското...
26.08.2012 - 15:13
Владата ќе му препорача на Управниот одбор на ЈП „Македонски шуми“ да ја намали цената на огревното дрво за 10 проценти за сите македонски граѓани...
26.08.2012 - 15:08
Од 1 јануари идната година ќе следува бесплатно лекување за сите пензионери кои имаат пониска пензија од просечната.   Ова беше заклучено на...
26.08.2012 - 13:27
Роднини, пријатели, претставници од полицијата и бранители денеска положија цвеќе и запалија свеќи пред спомен плочата во гостиварската населба...
26.08.2012 - 13:19
Проширување на листата на угостителски објекти за исхрана со нов објект Национален ресторан - меана, задолжително ангажирање домашен туристички водич...
26.08.2012 - 13:13
 Секторот за внатрешни работи-Скопје со кривична пријава  до надлежното Основно јавно обвинителство-Скопје ги предаде лицата Е.А. (31) од...
26.08.2012 - 13:09
Во семејната куќа на жител на од Градец, Гостиварско, двајца маскирани разбојници извршиле разбојништво и ја повредиле неговата сопруга.  ...