18.08.2012 - 11:13
Опозиционерите продолжуваата со работното лето – викендов во Крушево. Лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски денеска ќе одржи заедничка прес-конференција...
18.08.2012 - 11:08
Насилство на патарината на автопатот Скопје- Табановце. Утрината на наплатната рампа Романовце, две вработени лица од Куманово извршиле насилство над...
18.08.2012 - 08:59
По повод 20-годишниот јубилеј на Армијата на Република Македонија, претседателот и врховен командант на вооружените сили Ѓорге Иванов ...
18.08.2012 - 08:17
Пред државниот врв, предводен од претседателот и врховен командант Ѓорѓе Иванов,  како и премиерот Никола Груевски, претседателот на Собранието...
17.08.2012 - 19:43
Дирекцијата за заштита и спасување вечерва соопшти дека се уште се активни пожарите во општините Чашка, Македонски Брод во резерватот „Јасен“, Желино...
17.08.2012 - 16:42
Одговорност во пакет, бараат дел од воените експерти. И тоа дисциплинска за офицерите, политичка за министерот за одбрана.   Тврдат дека има...
17.08.2012 - 16:36
На еден месец од истекот на Договорот за изградба на античките сотолбови, дел од прокетот Скопје 2014, објавени се конечните суми што се трошат за...
17.08.2012 - 14:32
Протоколот ги седна еден до друг, но гневот остана. Началникот на Генералштабот Горанчо Котевски во говорот за 20 годишнината на АРМ, јавно го укори...