19.08.2012 - 16:11
По американски терк и светски стандарди медицинските лица ќе се грижат за пациентите кои се лекуваат во домашните болници. Тодоров распиша тендер,...
19.08.2012 - 16:08
Минстерот за одбрана Фатмир Бесими, исто како и неговата партија, реши да молчи за законот за бранителите што го подготви ВМРО-ДПМНЕ.  ...
19.08.2012 - 15:13
Денеска беа одбележани 17 години од загинувањето на Џозев Крузел, заменик помошник на секретарот за одбрана на САД, кој во името на САД работеше за...
19.08.2012 - 13:45
Здравствените установи во државата ќе ги имплементираат стандардите на  Меѓународната заедничка комисија (Joint Commission International - JCI)...
19.08.2012 - 12:38
Здружението на припадниците на безбедносните сили „Бедем“ го поздравува поднесувањето на Предлог законот за припадниците на безбедносните сили и...
19.08.2012 - 11:16
Македонија од вторник повторно ќе биде зафатена од топлотен бран.  Се очекува температурите да се движат околу 40-от степен, а УВ индексот ќе...
19.08.2012 - 09:18
Власта се сеќава на Крушево само кога треба да се слави големиот верски и државен празник Илинден, годинава дури и за Илинден, се обиде централната...
19.08.2012 - 08:48
Заменикот помошник државен секретар на САД за Европа и Евроазија Филип Рикер, по покана од претседателот Ѓорге Иванов, од денеска до 25 август ќе...